domingo, 7 de octubre de 2012

1991

Ací teniu el nostre tercer any de falla, any de guardons, records, vivències, . . . Com oblidar aquell any!!! 


1991                                                                  LUISA PIQUER BELLIDO

Com no recordar l’any 1990, quan Javier Perelló em va donar la sorpresa de que a l’any següent volia que jo fora la representant de la falla Don Bosco. Em va fer molta il·lusió i els meus pares estaven encantats, tota una festa per a la familia. Els meus pares deien a tot el món “Ay la meua xiqueta, Reina de Don Bosco”.


Fallera Major: LUISA PIQUER BELLIDO

Que puc contar-vos d’eixe any? Uff... el més bonic la presentació al Teatre Payà, i el més divertit, vos recordeu? Que ens van donar tots els primers premis: la millor pintura, el millor acabat, el millor conjunt de falla inclús el primer premi a la banda de música, segur que em deixe algun. Però també segur que algú els recorda tots.

Agrair a tots els que formaven la comissió de l’any 1991,  per suposat a la meua cort i a Eugenia i Jaime, Fallera Major infantil i Cavaller acompanyant que em van fer passar moments que mai oblidaré.
Fallera Major Infantil: EUGENIA GIMÉNEZ
Cavaller Acompanyant: JAIME SEORES

Em fa molta il·lusió tornar a pujar a l’escenari del Teatre Payà i recordar el que fa ja 22 anys, que per a mi es com si fora fa 2 dies…



Artista Falla Gran: ANTONIO ROSELL
Crítica: FRANCISCO VENTURA

Artista Falla infantil: VICENTE CODINA
Crítica: VICENTE R. CARDET


"Gràcies als que estàveu, esteu i estareu per a que la festa puga continuar. Gràcies."


Amb Javier Perelló com a president, Carlos Collado Tortosa com a president infantil, i Lolita Ramón com a presidenta femenina ens varem emportar: 

5º Carroça Gran



7º Carroça infantil

7º Comparsa infantil

2º Falla Infantil

1º Falla Gran
  • Millor acabat
  • Millor pintura
  • 2º premi Ingeni i Gràcia
  • Millor Ninot

7º Creu Infantil

6º Carroça Batalla de flors




25 anys d’un jove faller                                    Salvador Doménech Montoliu

... Ja fa 25 anys, qui ho diria!

Jo era un d’ixe grup de joves que sense saber molt bé que era una falla ens varem il·lusionar i ens varem dixar portar dins del mon de les falles.

En divuit anys que jo tenia per aquell entonces l’únic que penses en un principi es en passar-ho bé, en anar de festa ...

Després van passant els anys, cada un té la seua vida i pren camins diferents (com en tot). Te dones conter que allò t’agrada, t’atrau, t’ompli i te vas donant conter de que la falla es molt més. De que la falla no sols es anar de festa, que ixa festa es treball, es esforç, es sacrifici però té alguna cosa que te compensa, que te fa sentir una enorme satisfacció quan vas pas a pas creant tot allò que t’has proposat. 
La falla es principi i fi, il·lusió i decepció, alegria i nostàlgia .... es un mon de sentiments que si t’enganxa no pots dixar-ho.

I passa el temps, i sí, ja fa 25 anys, i ja no eres d’aquells joves però sí tens la satisfacció d’haver aprés dins la falla, d’haver crescut junt a ella, de que igual que tu la falla ha adquirit maduresa, estabilitat, importància dins del mon de les falles de Burriana...
En 25 anys hi ha imatges, anècdotes, alegries, decepcions, inclús tristeses .... passa el temps, ja no eres tant jove, tens més responsabilitats, t’has d’esforçar més, però també tens una gran satisfacció la de haver segut protagonista i participant actiu de esta festa i la de poder dir: 

"Enguany no sols fa 25 anys la falla Don Bosco, enguany fa 25 anys que jo soc faller"




Esperem que vos haja agradat la entrada de hui!!! A la nostra pàgina de Facebook podeu vore més fotos d'aquell fantàstic any!!! Ara a seguir preparant la pròxima, que la tindreu abans del que espereu!!!

Fins prompte, amics!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario