martes, 30 de octubre de 2012

1993


Hola a tots!!!

Ja tornem a estar per ací, i esta volta, amb els records de l'any 1993. I es que pareix que fa no res que hem viscut tots estos moments, i ja fa 20 anys d'aquets exercici faller. 

1993                                                                                PACO JUAN

Vull aprofitar la ocasió que me brinda en este moment tan especial del 25 aniversari de la nostra benvolguda falla Don Bosco per enviar un fort abraç a tots els fallers que estan actualment en la comissió, i com no, als que vareu compartir amb mi els anys de la meua presidència. Els esforços de tots varen posar els fonaments de esta gran falla que es en la actualitat la falla Don Bosco.

Vull recordar especialment a totes les falleretes, cavallers acompanyants i pares per ixa gran aportació que féreu deixant-nos el millor de les vostres cases, pel que vos estic molt agraït.

Artista: VICENTE CODINA
Crític: VICENTE CARDET

Lorena, Carlos, Astrid i Alberto, vareu ser la màxima representació infantil l’any 1992 i 1993 respectivament, demostrant en els vostres reinats el saber estar en tot moment, tenint un comportament digne de princeses i prínceps celestials. Guardeu al vostre cor ixa bonica experiència que junts varem compartir.

Fallera Major Infantil: ASTRID MORATÓ FONFRÍA
Cavaler Acompanyant: ALBERTO SEGARRA NAVARRO

A les meues falleres, les meues xiquetes, que vos vaig voler i vos vull com si fóreu filles meues. Quantes vegades recorde amb nostàlgia aquells moments que varem conviure  plens de festes i alegries amb molt de treball i en ocasions també tensions però amb la vostra alegria, simpatia i sempre ganes de festa pròpies de la vostra joventut  fereu de mi el president mes feliç de totes les falles. Per a mi va ser una gran experiència,


Artista: ANTONIO ROSELL
Crític: PACO VENTURA

I les meues reines? Quants moments varem compartir junts !
Alícia la distància ens separa però saps que te tinc molt present i encara que en Madrid sempre estaràs al meu cor.

Fallera Major: ALICIA GARCÍA MONSONÍS

I tu, Ainhoa, fràgil com una ploma tenies ixa bellesa innata que encandila a tot el faller i en especial a mi. Vares ser la rosa més formosa del jardí.

Espere voreu-vos a tots en la celebració del 25 aniversari. No falteu.
Besos. 

El vostre President, Paco Juan.


Records del '93                                                        JUANVI PLANELLES

Ixe any celebràvem el primer quinquenni. El quint any ja plenament integrats amb el soroll faller de Burriana. Cinc anys  que un reduït grup d’antics alumnes del col·legi Salesià es reunien per a formar una comissió fallera.



Ja plenament introduïts, va augmentant la llista de fallers fins 70.  A mes a mes, idees noves i joventut, molta joventut. La comissió femenina, presidida per Angelita Edo, també s’alça amb força.

El president, que ja ho era l’any anterior, va ser Paco Juan, que va aprofitar la amistat amb els pares de la reina Alícia Palacios i va resultar un any que va marcar una forma de presentació de la reina que no s’havia vist mai.

Tot va ser una novetat que va impactar amb tot el mon faller. Un rosari de tràilers per a muntar l’escenari, que es va tindre que fer mes gran. Un tràiler ple de plantes per adornar, mes de mil plantes

La carrossa per a la cavalcada del ninot va ser un dragó que tirava fum i en el que varem aconseguir el segon premi. Eixe any, el dia de la cavalcada, la temperatura va baixar a 1º sobre zero per lo que el whisky va córrer mes que mai.

Eixe any la comparsa anava d’oficis perduts, guanyant el primer premi. L’anècdota que mes se recorda es la d’una burra que va fer cap a casa Pedro “el mantecaero”, esvarant i obrint-se de cames, portant al llom a la dona del “quereguillero” (Susana). Se va armar un bon cacau perquè la burra portava la seua ració d’alcohol i no volia alçar-se; fins que Vicente Cervera li va ficar la ma al “puesto” i la va ficar recta.

Juanvi Planelles


Fins ací arriben els reculls d'aquell anys. Si voleu vore més fotos d'aques any, com sempre, les trobareu a la nostra pàgina de Facebook

En breu, la pròxima entrega dels nostres records!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario