miércoles, 20 de febrero de 2013

1998

Molt bona nit fallers!!!

Hui recorden un any especial, el dècim aniversari de la falla. Any en el que plantariem la dècima falla, les dècimes falleres majors, creus, . . . Any, impossible d'oblidar, en el que compartiríen representació Javier Perelló amb la seua filla Cinta per segona volta, 10 anys després. 

1998                                               Paraules de cor de representants i amics

Estimats amics de la Falla Don Bosco; Ara que tinc l’oportunitat de dirigir-me a tots vosaltres com la Fallera Major de la falla Don Bosco, vull saludar-vos i al mateix temps animar-vos per a que tots junts viscam unes festes Falleres inolvidables.



Fallera Major: Cinta Perelló Escobedo



Gràcies a tots per confiar en mi en un any tant especial per a la nostra falla.

Voldria saludar a la meua Cort d’honor ja que totes juntes estem intentant representar a la Falla tal com es mereix.


També m’agradaria saludar molt especialment a Angela i Alejandro amb els quals estic compartint un any, que de segur no podrem oblidar mai.


Artista: Antonio Rosell Ninot
Crític: Francisco Ventura Fonfría
Lema: En algún lloc de la plana

Esperant que sigau tots amb mi en aquestes falles. Es despedeix vostra Fallera Major.

                                   CINTA PERELLÓ ESCOBEDO



Queridos niños y niñas de la Falla Don Bosco:

Un año mas comienzan las fiestas falleras. Es para mi un honor representar junto con Alejandro y la corte infantil a nuesra falla. Estoy muy ilusionada en cumplir mi papel.




Deseo que todos disfrutemos de estas Fallas 1998 y que sean inolvidables.

                                   ÁNGELA FERRADA GASCÓ



Hola, jo soc Alejandro, el cavaller acompanyant d’ Angela. M’han dit que faça un saluda per al llibret i ací està:

Volia saludar a tota la gent de la Falla Don Bosco; també dir a tots el homes, dones i en especial als xiquets que s’ho passen molt bé durant aquestes falles. A més, segur que tindrem el primer premi , i si no el tenim, segur que ens el mereixem.


Artista: Vicente Codina Ribes
Crític: V. R. Cardet
Lema: Asterix i Obelix lluitant front als enemic

Espere que tots “disfruten” de la Plantà i de tota la setmana fallera com mana Don Bosco.

Visquen les falles!!!

                                   ALEJANDRO GIMÉNEZ MÚÑOZ



Pues sí. Y como que no quiere la cosa , pero ya son diez años de Falla y Fuego.

Los primeros diez. Y parece que fue ayer.

Ayer cuando unos irónicos sonreían diciendo que la Falla Don Bosco nacia con vocación de brevedad. Se equivocaban del todo.

Recibid nuestra enhorabuena. No es tarea fácil mantener el fuego vivo durante tanto tiempo.

Un periodista preguntaba un día a Cocteau, (con esa tópica cuestión que siempre se plantea en las encuesta) qué salvaría él del Museo del Louvre si, en un incendio, pudiera rescatar una única cosa. Y el respondió: El fuego.

Tenía razón. Porque el fuego es siempre más bello y sobre todo, más vivo que cualquier obra de arte. Todo cuadro y toda escultura, todos los monumentos falleros son sólo arte congelado. El fuego seguirá ardiendo y quemando mañana. Seguirán braceando sus llamas; estará siempre vivo.

Estoy seguro. Si a cualquiera de vosotros se le preguntara cuál es la Falla que más que agradó; aquella que el o ella hubiera salvado del fuego, respondería sin dudar que salvaría el fuego, el esfuerzo con el que volverá a empezar cada año su Falla.

Porque sabe que ninguna de las cosas que habéis hecho vale la milésima parte del fuego, de la pasión que pusisteis al hacerla. Ese fuego es el que os empujará a vivir. La mejor Falla es la próxima. Y después descubriréis que la siguiente aún puede ser mejor.

Tambien ahora, tras diez años de alimentar fuego, se os puede decir aquellas palabras “Si echamos la vista atrás, deberiamos quitarnos el sombrero sorprendidos por cuanto habéis hecho; pero si ponemos nuestra vista en el futuro, tenemos que quitarnos la chaqueta, por tanto como queda por hacer”.

                                   Miguel Angel erviti Echeverria


Paraules sentides impossibles d'oblidar!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario