domingo, 24 de febrero de 2013

2000


Any 2000, un any de canvis, ja que el ficar el 2000 a les dates, ens va costar a tots un poquet, el veïem extrany, pero hui en dia, ja ho tenim més que superat!!!

2000                                                               Representats d'aquell any

Es el moment de dirigir-me i saludar a tots els fallers de tan apreciada falla per a mi “la Falla Don Bosco”; vulguera donar-vos les gràcies al haver confiat en mi per a representar amb el carrec de Fallera Major en aquest any 2000 a la Falla Don Bosco; que estic representant amb molt d’orgull i satisfacció, a més per estar compartint el regnat amb la meua cort d’honor, Gloria, Teresa Ll. , Lorena Teresa B., demostrant dia a dia l’esperit faller.


Fallera Major: Inma Abaso Rochera

Com no saludar especialment als dos xiquets que junt a mi estan representant a la Falla Don Bosco: Alejandra i Sergio. De segur sarà tambe per a ells un any inolvidable, acompanyats per la cor d’honor infantil que describint-los amb tres paraules, graciosos, sipàtics i amb “salero”,  fent ratlla per on passen. També saludar a eixes dos persones per les que estem acompanyats: en primer lloc el president infantil Carlos, el xiquet que és un homenet, seguéis fent-ho igual de bé. En segon lloc el president que en aquest cas es mon pare, la persona que está lluitant dia a dia per a que tot ixca bé.

Artista: Antonio Rosell Ninot
Crític: Salvador Doménech i Juane Gumbau
Lema: Borriana, a fer la mà-r

Per acomiadarme vull dir a Begoña que disfrute de la festa igual que l’any passat perquè el regnat no perdura però la festa seguéis tota la vida i tenim a Celia per a demostrar-ho.

            Sols em queda dir-vos que la polvora ja s’olora, les traques han esclatat i la festa de les Falles ha començat.

            Espere que siguen unes falles inolvidables.
            A tots, moltes gràcies i a viure les festes!!!

                                   Inma Abaso Rochera


Aquest any 2000 represente junt a Sergio i els nostres amics Glória i Héctor, Rebeca i Toni, Celia i Adrian, Alba i Pascual, María i José, Rocio i Laura, als xiquets de la Falla Don Bosco.

Espere seguir passant-ho bé i que tinguem molts premis i molta festa.

Fallera Major Infantil: Alejandra Ferrada Gascó
Cavaller Acompanyant: Sergio Pi Cano

Un abraç molt foro per a Inma, la nostra Fallera Major i la seua Cort d’honor.

També vull invitar junt al nostre president Juan i al nostre president infantil Carlos, a tots els fallers de Don Bosco a passar unes bones falles 2000.

                                   Alejandra Ferrada i Gascó


Hola, soc Sergio, un any més arriben les falles, tindrem vacances i un poble plé de música, colorit i traques.

Des d’aquest llibret vull desitjar que tots s’ho passen molt bé, animant a tots per a que vinguen a vore la nostra falla infantil, que de segur serà molt bonica.

Artista: Paco Jiménez Rodero
Crític: Salvador Doménech
Lema: Els somnis

Des de xicotet que la meua il·lisió al pertanyer al mon faller era el poder arribar a ser acompanyant de la Reina Infantil. El meu somni per fí ha arribat acompanyant a la Reineta Alejandra que és molt graciosa. Per a mi ha segut una gran alegria i en estos moments només desitge en el meu nom i en el de la Falla Don Bosco a la que pertany, felicitar a tota la ciutat de Borriana desitjant unes bones falles 2000

                                   Sergio Pi i Cano




I VOLTA A PEU A LES ERMITES DE BURRIANA

LA FALLA DON BOSCO DEMOSTRA UNA GRAN CAPACITAT D’ORGANOTZACIÓ I UN ALT PODER DE CONVOCATORIA RECONEGUT  PER BURRIANEROS I FORASTERS.
EIXEMPLAR COMPORTAMENT DE TOTS ELS PARTICIPANTS.

El pasat 30 de Gener va tindre lloc la I volta a peu a les ermites. Coincidint amb l’escomençament de les festes en honor al nostre patró Sant Blai, la falla es va lluïr introduint un nou acte, un event que va sorprendre a propits i extranys. Com a propits cite a la organització i com a extranys a les persones que no confiaren en les posibilitats de la Falla Don Bosco, d’aglutinar tanta gent, d’eixos envetjosos que de segur mostrarien la seua contrarietat per el bon resultat del event.


La qüestió es que la Falla Don Bosco pot estar orgullosa, perque la gent del poble ha aprovat amb matricula d’honor lo passat el diumenge 30 de Gener, i tots sabem que cuant el poble s’inclina per algo en concret tan sols hi ha dos postures: héroe o villà. Estem preparats per a cualsevol event i açò indica que la Falla Don Bosco mereix un respecte i el lloc que actualment ocupa.

Es clar que per a que tot eixca bé, la organització va buscar uns excelents col·laboradors , el Ajuntament va ser reialment “Magnific” pero vullc destacar amb menció especial als participants que en tot moment se comportaren amb un civisme difícil de superar,, tots van entendre que haviem fet curt en quant als diplomes i premis degut a que no esperavem tanta participació. També l’excelent educació a l’hora de rebre la monumental paella (que per cert estava molt bona), A mes a mes el temps va acompanyar la festa amb una temperatura primaveral.

LES CIFRES

 CAMINANTS 521
ENGANCHES 25
AQUES 32
CAVALLS I MONTANTS  88

FRUTA 150kg
AIGUA  140 lts
REFRESCS 100 lts

JUANVI PLANELLES
Del llibret de la Falla de l’any 2000


Bona nit fallers!!! Des de hui ja podem dir ben alt, que JA ESTEM EN FALLES!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario