miércoles, 27 de febrero de 2013

2001

Hola fallers!!!

Ja estem a l'any 2001!!! Pensem que fa no res, i ja fa 12 anys d'aquestes falles!!! I com no, una volta més, hem volgut recordar aquest exercici amb part de les seues representant. 

Per això, en aquest cas, Gloria Pastor, nostra fallera major de l'any 2001, i dos de les components de la cort infantil d'aquell any, que aquest any ja son de la cort d'honor major, ens han dedicat unes paraules. 

Gloria Pastor Aymerich                                                   Recordant el 2001

Ara que em toca a mi recordar el meu any, l´any 2001, només em venen a la memòria moments meravellosos viscuts junt a quatre falleres increibles, Teresa Llopis, Teresa Verdegal, Lorena Lleó i Lola Aguilar, varem passar un any molt bonic.

Fallera Major: Gloria Pastor Aymerich

La nostra presidenta va ser Angelita, amb la cual varem disfrutar el que no està escrit.


També junt a la cort infantil eixes estupendes falleretes i fallerets Rebeca Gimeno, Rocío Gómez, Isabel Domenech, Ester Marques, Jose Burdeus i Antonio, Que junt al president infantil, Carlos Granados, ens feien disfrutar a tots els que estàvem al seu costat.



Tinc en el meu record, el moment en el que em varen dir que seria fallera major de la falla per a l´any 2001. Jo estava esperant en ma casa a la falla x que tenien que vindre a tirarme la traca com a fallera de l´any següent, i una vegada allí varen convéncer ma mare per a que fora la fallera major. Es un moment que mai oblidaré.

Artista: Paco Fuentes

Crític: Salvador Doménech i Juane Gumbau

Lema: El món dels grans


Va ser un any ple de anècdotes i experiències maravelloses desde la presentació al Payá fins al final, un any en que varem tindre un sèptim premi a la falla, i encara que no era massa alt, per a nosaltres era el millor i el varem disfrutar com a tal, també tinguérem un segon premi de llibret i el ninot indultat.


Les dies de falles les varem disfrutar a tope, desde la planta fins a les llàgrimes de la crema, les nits de parador varen ser molt divertides ballant damunt la barra del parador, furtant-li el micro a la orquesta,…… en fi que ens ho varem passar molt be.



Un any que sempre portaré en el meu cor.

Visca la falla Don Bosco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


                                                                               Història de Rebeca Gimeno i Rocío Gómez

Todo empezó aquel 19 de marzo de 2000, cuando Rocío y Rebeca estaban viendo quemar su falla y con tan solo 6 años tenían claro que querían ser falleras. Cuando solo quedaban las cenizas, les dijeron a sus madres que este año ya les tocaba ser falleras. Las madres de ambas amigas se miraron y se rieron, y no podían decir que no, ya que a ellas también tenían mucha ilusión. Rocío y Rebeca fueron proclamadas falleras infantiles de 2001.


Pasaron las semanas, Rebeca y Rocío se fueron a mirar el mayor secreto que tendrían que guardar hasta el día de la exaltación, sus trajes de valenciana. Tenían claro el color que querían para sus trajes y que sus zapatos tenían que llevar tacón 

Por fin, después de tanto tiempo, las dos amigas cumplían su sueño que era llevar el escudo de la falla don Bosco en el corazón.

Las semanas iban pasando, de presentación en presentación donde Rebeca y Rocío acudían a cada una de ellas, ya que querían disfrutar de cada momento.

Por fin, llego el día de su presentación, y como no podía ser menos los nervios de las dos amigas estaban a flor de piel, pero tenían a unas falleras mayores y a una reina mayor que le tranquilizaban y que siempre estaban ahí. Se lo pasaron de maravilla, no paraban de bailar y como manda la tradición se subían al escenario a cantar y bailar.

Finalmente, llegó la semana que todo fallero estaba esperando con mucha ilusión, cuatro días intensos en los que Rebeca y Rocío disfrutaron al máximo. Les encantaba bailar con la charanga, salir a pasear por la calle y ver los monumentos de las 17 comisiones falleras, escuchar el ruido de los castillos, tracas y mascletá y sobre todo la ofrenda, ya que era un acto muy emotivo para toda fallera.

Los días pasaron volando. Cuando menos se lo esperaban, ya estaban otra vez en el 19 de marzo de 2001, pero este año eran ellas las protagonistas junto a las demás falleras infantiles y mayores. Eran ellas, las que veían que ese año tan especial se estaba acabando, veían como todo el trabajo de la comisión se estaba quedando en cenizas. Escuchaban a la charanga tocar el himno de la falla, eran ellas las que por sus mejillas caían lágrimas de tristeza, pero a la vez de alegría. Esa noche tan especial acabó y a l vez el año fallero, estaban tristes pero sus recuerdos se quedarían guardados para siempre en sus corazones.


Artista: Paco Jiménez Rodero

Crític: Salvador Doménech

Lema: El món dels menuts

Su amor por las fallas ya había nacido y ellas misma sabían que nunca acabaría

Todo lo contrario quisieron repetir esa experiencia durante muchos más años. Las fallas ya eran parte de ellas.

Esteu atents!!! Que d'ací a la setmana gran de les falles anirem recordant els anys que queden!!! ·, 3, 2, 1, . . .

No hay comentarios:

Publicar un comentario