lunes, 11 de marzo de 2013

2008

Bona vesprada fallers!!!

Anem a recordar l'any 2008, un any amb un viatge a port aventura, una entrega de premis d'infart, un concert de la rondalla borrianenca als peus de la falla, i un molt bon ambient difícil d'oblidar!!!

                                    Records del les falleres majors i el president del 2008

Hola fallers i falleres de la falla Don Bosco!!!

Ací estem reunits els representants del 2008, per a recordar un dels anys més destacats de les nostres vides, sense dubtar-ho, l'any més especial per a nosaltres dins del món de les falles. 

Ens resulta difícil saber per on començar, hi ha tants moments viscuts junts, tantes vivències màgiques compartides, que estem els tres d'acord en que els tornaríem a viure en aquest mateix instant. 


Fallera Major: Paloma Boix Bort

Començarem pel 23 de març del 2007. Aquell dia va començar tot, ja que es van fer públics els nous càrrecs per al següent exercici, en els qual es deia a tota la falla que, nosaltres 3, anavem a ser els màxims representants d'aquell any i, que a més, l'anàvem a compartir amb un grup de gent que mai oblidarem, que fins sempre, una part del nostre cor estarà ocupada per cadascú de vosaltres. 

Artista: Sergio Musles
Crític: Salvador Doménech i Juane Gumbau
Lema: Un poble de  música

Aquell any no va ser un any més, perquè el sentiment que va créixer i que ben orgullosos podem dir, que a dia de hui perdura entre nosaltres, era i és més gran que d'amistat, la complicitat i el sentiment que hi havia i hi ha, era i és tan gran, que esperem que perdure per sempre.  

Fallera Major Infantil: Sofía Alonso García

En aquest exercici, ens varen acompanyar persones, amb les quals l'única paraula que els podem dir es  gràcies, perquè van fer que el 2008 fóra un exercici d'alegria, harmonia i felicitat. 

Artista: Paco Jiménez Rodero
Crític: Salvador Doménech
Lema: Amor de primavera

Per a que aquest any fora màgic, vam estar acompanyats d'unes corts d'honor insuperables. Perquè amb la vitalitat que els més menuts demostraven en cada acte, passacarrer, pa-i-porta, demostrant que eren fallers de cap a peus; i amb la cort d'honor major, un grup de sis joves amb les que vam compartir diversió, penes i alegries, il·lusió, soparets, nervis, festa, xarraetes, . . . es va crear una relació d'AMISTAT, sí, amistat amb majúscules. Eixe sentiment que a pesar dels anys, de la distància, i dels canvis de vida, seguix creixent, i no ho oblideu, per sempre serem els fallers del 2008.


Si ens pararem a agrair a totes les persones que van fer aquell any màgic, no acabaríem mai, perque TOTS, d'una forma o altra, vau contribuir a que el 2008 fóra perfecte. Volem nomenar a 3 persones, començant per Sara Granell, la nostra presidenta infantil, qui va estar  a tots els actes amb la seua elegància i saber estar que la caracteritza. I per una altra part, a les nostres delegades, Jero i Mª Dolores, per acompanyar-nos a tots els llocs, cuidar-nos, aconsellar-nos, fer-nos els millors llaços que es puguen fer, perquè dia rere dia ens vau regalar el vostre millor somriure. 

I per últim, hem de donar les gràcies a MªCarmen, Eva, Javi i Mauro, la resta de la nostra família. Per estar al nostre costat en tot moment, per cuidar-nos, animar-nos, aguantar les nostres tonteries, per estar al nostre costat en moments d'alegries i moments que  no ho varen ser tant. Per suportar l’insuportable, per estar hores sense dormir, dies sense nosaltres, per tindre la vostra càrrega i la nostra dia rere dia per a que tot isquera perfecte. Des de el dia de la meravellosa festa eivissenca en la que vam tindre que eixir fugits per a no acabar a la piscina, fins el comiat. 


Volem que tanqueu els ulls i viatgeu en el temps, a l'exercici faller 2008, i que junt amb nosaltres recordeu el viatje a Port Aventura, la presentació del Payà, la de la falla, la cavalcada, le entregues de premis (Javi encara recorda la de falles, perquè el genoll encara el té morat dels apretons de Paloma), els viatges a Alacant (quins viatges!!! amb parada i fonda inclusive!!! Festa, menjars, soparots,. . . ), batalla de flors, comiat, . . . I, per suposat, els dos grans monuments que vam plantar eixe any!!! Perquè falletes com eixa infantil, poques voltes tornarem a veure plantades a Burriana. Plena de xiques guapes, de fades i fullets, d'abelles reines i bebés, que ens deixaven bocabadats. El seu color i vitalitat, et deixava amb cara de tonto!!! No hi havia persona que no diguera que se l'emportaria sencera a casa, perquè no tenia desperdici!!! I la falla gran, un segon amb sabor de primer. Perquè sabíem que era el màxim guardó al que podíem accedir, perquè l'entrega de premis no la canviem per res, perquè al recordar-la se'ns posa el pel de punta, perquè els ulls se'ns omplin de llàgrimes, perquè és impossible recordar les falles 2008 i que no ens caiga una llàgrima per la galta!!!


Com ja va fer Paloma el dia de la despedida, tots tres estem d'acord en acabar aquest repàs del 2008 amb una frase de Gabriel García Márquez: "No llores porque se acabó, sonríe porque sudeció"



Que visca Burriana, que visquen les falles i que visca la falla Don Bosco. I que aquest 25 aniversari, siga sols el principi d'una llarga història al món de les falles!!!

Paloma Boix, Sofía Alonso i Javier Alonso
Falleres majors i president de l'any 2008
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

No hay comentarios:

Publicar un comentario