jueves, 21 de marzo de 2013

2013

Després de la setmana intensa de les falles, setmana més que fantàstica, vos dixem amb els records de les nostres màximes representants!!! Del balanç fert fins al 15 de març, el que completaran amb els sentiments viscuts la setmana fallera!!!

                                                          Records de Marta Silvestre Cepeda


2013. Un año simplemente mágico del cual podría contar millones de anécdotas y eso que…


Fallera Major: Marta Silvestre Cepeda

 ¡Aún no han llegado las fallas ¡ Pero ya se sienten en el ambiente , al salir a la calle ya se puede sentir que se acerca la semana grande. Y es que cada año es especial, pero este en especial todavía lo es más.

Tengo el grandísimo honor de representar a la falla Don Bosco en su 25 Aniversario, y estamos a punto de vivir la que será la vigésimo quinta semana fallera de la historia de nuestra comisión junto a personas que verdaderamente aman esta fiesta. ¿Qué más se puede pedir?

Artista: Rafa Ibáñez

Crític: Salvador Doménech i Juane Gumbau
Lema: Una nit a l’òpera


Y para ser sincera, nos han pasado muchas cosas especiales este año. Tales como el inolvidable día del 25 aniversario, el día de la presentación mayor que a pesar de que no pudimos disfrutar del ansiado primer pasacalle por culpa de la lluvia, fue una noche increíble. También la lluvia marcó la presentación infantil pero teníamos tantas ganas de que nuestras pequeñas desfilasen que nos armamos con paraguas y desfilamos con toda la ilusión del mundo con  ellas, resguardándolas de la lluvia. Eso sí que fue increíble. También me gustaría destacar todas las meriendas y actos que estoy pudiendo disfrutar con quienes ya son mis hermanas; Sara , Sandra , Ángela , Rebeca , Rocío , Sofía , Isabel y Ainhoa.  Con ellas he vivido momentos como alguna que otra mascletá en Valencia, cenas y meriendas esporádicas, confección de disfraces… ¡Todo lo que os podáis imaginar!


Son días y días a su lado, que difícilmente podré olvidar. Importante fue el día de la cabalgata mayor e infantil, donde el frio no nos impidió disfrutar al máximo de la experiencia y saborear con plena satisfacción los dos primeros premios.

Y para acabar, creo que es importante hablar de mi pequeña Carmen, con quien estoy viviendo momentos tan especiales como nuestra presentación y la de nuestras respectivas cortes de honor, todas las presentaciones a las que hemos asistido juntas, las tardes de fotos juntas improvisadas… A su lado todo está siendo mucho más especial y creo que tienen razón dicen que cuando algo es bueno, el tiempo parece que vuela. Quizás por eso , este año esté siendo el más especial de mi vida, porque el tiempo para mí , más que correr… Vuela!


Marta Silvestre Cepeda

                                                          Records de Carmen Doménech León

Des de menuda sempre recorde que preguntava quan seré fallera de banda? I sempre me dien fins que no tingues 4 anys no pots.

Fallera Major infantil: Carmen Doménech León

I per fi va arribar. El meu primer any com a Cort d’honor de la Falla Don Bosco va ser molt especial, perquè era el primer any que per fi era fallera “de banda”. En la despedida i proclamació estava molt asustada i no volia eixir, i me va tindre que traure al bracet Isabel Andreu, que era la presidenta infantil. No més tenia 4 anys. A la presentació del Teatre Payá pel passadís em va tindre que acompanyar el papa perquè era tan xicoteta i me xafava el tratge que tenia por de caure. Però poc a poc anaven passant els actes i me donava cada vegada menys por. I me va agradar i  volia  repetir i repetir ....


I aplegà l’any 2010, i va ser un any molt bonic, perquè va ser  Reina la meua amiga Sara Blasco. Érem poquetes falleres, no més cinc però ho varem passar genial. Què divertit va ser fer turnos per a fer de reines en tots els actes!


L’any 2011 també va ser molt especial, les reines varen ser Raquel i Eva i a més va ser Reina del poble Isabel Lozano. Què puc dir d’ella? Per mi era tant bonic vore-la desfilar i que se dirigirà a mi i me saludara .... Uf, me va elegir per a portar – li la banda al Payá!! També estava molt nerviosa, però ho vaig fer i ho recorde amb molta il·lusió.

Quan me preguntaven què és el que mes t’agrada jo pensava: tot. Però la cavalcada... jo sempre me guarde  caramelets que m’agraden a la falda i vaig menjant.

I l’any 2012? Quin any més bonic. Teníem dos reinetes. I quants premis! També recorde que en la cavalcada era la primera volta que me posaven tan alta i me va fer molta il·lusió.


I ja ha aplegat l’any més especial per a mi, es l’any que la falla compleix 25 anys i a més a més soc la reineta infantil d’esta meravellosa falla que m’ha vist créixer alegrement.

Artista: Óscar Fuentes

Crític: Salvador Doménech i Juane Gumbau
Lema: Les preguntes dels xiquets

Pense que soc la xiqueta més afortunada que hi ha per poder pertànyer a esta falla, la Falla Don Bosco.

Espere que tant les 17 xiquetes  com les 9 falleres majors ho passem d’allò més bé i no oblidem mai un any tant especial.


Moltes gràcies a qui ho esteu fent possible.

Carmen Doménech León

"De les cendres d'una falla, naix la falla de l'any següent", les falles del 2013 ja s'han cremat, però ara prepararem amb igual d'intensitat, o més, les del 2014!!! Gràcies per aquest exercici, falla!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario